Disclaimer

Disclaimer

Advantec Electronics stelt uw interesse in en uw bezoek aan onze site natuurlijk op prijs. Hoewel Advantec Electronics probeert de informatie op haar site zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, zijn eventuele wijzigingen en (type) fouten in wat voor informatie dan ook op deze site voorbehouden. Aan de inhoud van de Advantec Electronics site kunnen dus op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Computervirussen
De Advantec Electronics internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op computervirussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van je computer en/of software kunnen beïnvloeden kan niet door Advantec Electronics gegarandeerd worden. Advantec Electronics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook als gevolg van het gebruik van www.advantecelectronics.nl en/of
www.advantec-electronics.nl

Links
www.advantecelectronics.nl bevat links naar andere, niet-Advantec Electronics sites. Advantec Electronics is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze sites.